Ngeunaan Zerothermo

Zerothermo (Linglinghao) Téhnologi

Zerothermo mangrupikeun salah sahiji pabrik Beijing Jiutian Zhenshi Group anu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu fokus dina R&D, produksi, penjualan, sareng jasa téknologi insulasi vakum.

Pabrik Zerothermo aya di Sichuan sareng nyertakeun legana 70,000㎡ anu produk utama kalebet panel insulasi vakum, insulasi vakum terpadu sareng panel hiasan, kaca vakum, panto sareng jandéla insulasi vakum, gedong sehat sareng hemat energi, bahan insulasi ranté tiis sareng bahan komposit.

Zerothermo ieu dilengkepan 6 garis produksi bahan inti silika fumed of VIPs, 4 garis bungkusan vakum otomatis, 2 panghalang tinggi laminated pilem packing garis produksi, 10 sét instrumen deteksi konduktivitas termal gancang jeung saterusna.Alat-alat canggih sareng pangalaman anu beunghar dina manufaktur ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun efisiensi kerja.Kiwari, kapasitas taunan bahan inti urang jeung fumed silika VIP nyaéta 500.000㎡jeung 500 ton.

Jalur produksi
Instrumén tés
Throughput
Throughput
T

Zerothermo parantos leres-leres patuh kana ISO9001, ISO14001, sareng 45001 pikeun kuantitas, lingkungan, sareng manajemén kaamanan kerja.Ti silika fumed, fiberglass, silikon carbide jeung bahan baku séjén purchasing kana vakum produksi panel insulasi jeung inspeksi, urang boga sistem manajemen kontrol kualitas lengkep jeung ngolah gawé pikeun ngajamin VIP luyu jeung REACH, ROHS jeung sarat konduktivitas termal husus.Unggal VIP tiasa eupan balik nurutkeun sistem kontrol kualitas.Dugi ka ayeuna, kami parantos suksés nyayogikeun 200,000㎡VIP pikeun pangirim vaksin sareng palanggan kotak tiis ti Éropa, Amérika Kalér sareng Asia kidul-kulon.

ISO9001
ISO14001
ISO45001
Jangkauan

Zerothermo ngagaduhan tim R&D inovatif tingkat luhur sareng mangrupikeun salah sahiji lembaga panyuntingan Standar Nasional Panel Insulasi Vakum.Pausahaan boga R & D jeung puseur jualan di Beijing, AS, Chengdu, Chongqing, Nanjing jeung kota lianna.Zerothermo parantos ilubiung dina sababaraha pangwangunan proyék demonstrasi anu dipimpin ku Kamentrian Perumahan sareng Pangembangan Urban-Desa Cina, anu parantos dipilih kana Perpustakaan Proyék Penting Made in China 2025.

Kusabab ngadegna perusahaan, kami parantos milarian solusi anu pangsaéna pikeun Insulasi Gedong Cina.Ku sikep serius jeung sumanget profésional, urang bakal bakti unggal usaha pikeun ngamajukeun ngembangkeun industri hemat energi china urang.

peta