Kustomisasi

sf

ZEROTHERMO nyadiakeun struktur modular pikeun sagala rupa ukuran jeung wangun VIPs.Nanging, upami anjeun peryogi ukuran atanapi bentuk VIP anu béda pikeun proyék khusus anjeun anu dianggo dina widang aplikasi anu béda, anjeun tiasa ngawartosan kami sareng kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun.

Kami tiasa nyayogikeun solusi panel insulasi vakum khusus pikeun aplikasi khusus
Urang ngadukung ODM/OEM Service (Ketebalan custom, Bentuk custom, warna, jsb)
Kami nampi pesenan leutik pikeun pariksa kualitas.
Kami gaduh tim R&D sareng desain anu kuat, nyarioskeun ideu anjeun, kami bakal nyayogikeun prouct sareng jasa profésional anjeun.

96

Sesuaikeun bahan anu béda, bentuk, ukuran sareng warna pilem pepet.
Témbongkeun kami gagasan anjeun pikeun fileds aplikasi Spésifik, ketebalan diperlukeun, alat-alat bentukna, konduktivitas termal husus, desain bungkusan, jsb, Kami baris nyadiakeun rencana slolution profésional pikeun anjeun.

97

Inpo nu langkung lengkep ihwal Zerothermo Adat

Naha anjeun tiasa ngadamel desain pikeun kami?
Leres, kami gaduh tim desain R&D profésional kalayan pangalaman anu beunghar dina widang panel insualtion vakum, kami parantos gawé bareng seueur palanggan sareng nyayogikeun solusi prduct profésional dumasar kana sarat khususna (ukuran, bentuk, ketebalan, konduktivitas termal, jsb)

Naon MOQ pikeun panel insulasi vakum ngaropéa?
Sakur kuantitas Oke, ngan wartosan kami ideu anjeun.

What is the time pangiriman pikeun urutan Sampel?
Sampel tiasa réngsé dina 5-7 dinten saatos sadaya rinci dikonfirmasi, kami bakal tetep anjeun diropéa pikeun prosés produksi sampel.

Kumaha upami waktos pangiriman pikeun pesenan bulk?
Biasana pikeun urutan bulk, waktu pangiriman urang téh ngeunaan 15-25 poé, urang boga 6 garis produk pikeun panels insulasi vakum dina faktor urang, nu bisa ngajamin waktu pangiriman jeung kualitas ..

Kumaha upami kadali kualitas perusahaan anjeun?
Kami ngagaduhan tim QA & QC profésional sareng gaduh standar pamariksaan anu ketat pikeun unggal prosés produk pikeun unggal pesenan., sapertos mariksa bahan, ngawas produksi, mariksa barang réngsé, ngalatih bungkusan, jsb.Kami ogé nampi perusahaan pihak katilu anu ditunjuk ku anjeun pikeun pariksa pinuh pesenan anjeun.

Naon bahan inti pikeun panel insulasi vakum?
Biasana, Ieu fumed bahan silika cored, nu Non-toksik sarta ramah lingkungan, tangtosna, lamun perlu bahan cored sejen, urang ogé bisa ngalakukeun pikeun anjeun.