Produk

  • PU Foam vakum insulasi Panels VIPs Insulated Panels pikeun Tiis Chain Box Cooler Box

    PU Foam vakum insulasi Panels VIPs Insulated Panels pikeun Tiis Chain Box Cooler Box

    Polyurethane Vacuum Insulation Panel (PU-VIPs) PU-VIP mangrupikeun kombinasi organik sareng efektif tina busa Polyurethane sareng VIP (Panel insulasi vakum bahan fiberglass cored), Ieu mangrupikeun komposit khusus anu didamel tina bahan inti sareng lapisan pelindung PU busa mangrupikeun bahan anu pangsaéna. diantara bahan insulasi termal tradisional.Panel insulasi vakum fiberglass mangrupikeun bahan komposit anu pangsaéna di dunya.Ngaliwatan kombinasi organik maranéhanana jeung rarancang struktur rasional tur éféktif, anu kaku PU-VIP boga kinerja insulasi pangalusna, sarta PU VIPs mangrupa bahan ekonomis jeung leuwih ti 20 taun lifespan.customized bentuk jeung ukuran bisa ngahontal sarat béda widang pasar.nu loba dipaké iPharmaceutical kotak ranté tiis, konstruksi, gudang tiis, transformasi treuk refrigerated, kotak refrigerated badag.

    Urang tiasa ngadamel ketebalan béda nurutkeun sarat customer urang, komposisi ketebalan biasa: PU (≥5mm) + panels insulasi vakum (≥10mm) + PU (≥5mm), konduktivitas termal na utamana gumantung kana ketebalan komposisi, ayeuna termal na konduktivitas kirang ti 0,0045W / MK

    Lamun Anjeun keur pilari PU panels insulasi vakum, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal nyadiakeun Anjeun rojongan teknis profésional sarta harga paling kalapa

  • logam aluminium foil Busa hateup termal panas insulasi Board Roll

    logam aluminium foil Busa hateup termal panas insulasi Board Roll

    Ieu insulasi panas logam aluminium foil busa Board mangrupakeun bahan insulasi termal ramah lingkungan anyar.Éta dijieun tina Aluminium foil jeung EPE, diolah ku mesin husus. Ieu bahan insulasi anyar Produk diwangun ku dua lapisan aluminium foil jeung gelembung palastik laminated antara aluminium foil, nyadiakeun insulasi alus teuing, Ieu mah ngan saukur mantuan pikeun ngajawab masalah nyimpen-énergi. , tapi ogé ngajawab masalah ekonomis, Éta solusi ekonomis pikeun rupa-rupa industri, manufaktur sarta aplikasi konsumen.Lamun Anjeun keur pilari bahan insulasi aluminium, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngabales anjeun deui pas mungkin.

  • Panel insulasi vakum silika fumed pikeun logistik ranté tiis

    Panel insulasi vakum silika fumed pikeun logistik ranté tiis

    Zerothermo Fumed silika vakum panels insulasi(VIP), nyakonduktivitas termal kirang ti 0.0045w / (mk), anu mangrupikeun bahan insulasi ranté tiis pangsaéna jeunginsulasi termal alus tur hemat energi.Nalika bahan insulasi anu béda dipilih pikeun ngahontal éfék insulasi anu sami, panel insulasi vakum (papan VIP) tiasa ngajantenkeun bahan insulasi langkung alit atanapi ngajantenkeun rohangan inkubator langkung ageung. Dina rohangan insulasi anu sami, panel insulasi vakum (papan VIP) tiasa ngajantenkeun kotak insulasi langkung lami. kalawan éfék insulasi atra jeung kauntungan ékonomi hemat energi.

    Zerothermo panels insulasi vakum bisa ngaropéa dina sagala rupa wangun jeung ukuran.rentang ukuran na: Panjang (300- 1200mm) * lebar (300-800mm) * ketebalan (5-50mm), éta super ipis & lightweight, sarta kami nganggo pangalusna panghalang tinggi films on pasar pikeun ngajamin umur layanan panjang tina VIP (leuwih ti 50 taun).Bahan inti diwangun ku dewan bubuk dipencet tina silika fumed, diwangun ku 100% Bahan Non-toksik sareng Bahan Daur Ulang.

    Zerothermo vakum Panels insulated (VIP) dirancang pikeun spasi, beurat jeung manajemén termal dina aplikasi rentang hawa-dikawasa low, kayaning logistik ranté tiis (utamana dipaké pikeun kotak tiis vaksin, freezers suhu ultra-low, peti gudang tiis), kulkas rumah tangga..Tim Zerothermo museurkeun kana inovasi téknologi vakum salami mangtaun-taun, Upami anjeun peryogi panél insulasi vakum ieu (VIP), mangga ngahubungi kami, kami bakal ngabales anjeun kalayan layanan palanggan anu pangsaéna & panél insulasi vakum pangsaéna.

  • Fumed Silika Husus Wangun VIPs Vakum Insulasi Panel jeung PET Film

    Fumed Silika Husus Wangun VIPs Vakum Insulasi Panel jeung PET Film

    Fumed Silica Special Shaped VIPs Vacuum Insulation Panel With PET Film, éta mangrupikeun jinis panel kalayan desain khusus pikeun nerapkeun sababaraha alat sareng lapangan khusus, sareng kami nganggo pilem PET dina permukaan panél insulasi termal.

    Seueur ékspérimén parantos ngabuktikeun yén pilem pepet tiasa panyalindungan anu efektif ngajaga permukaan panel insulasi vakum, sareng éta tiasa dihindari tina tusukan atanapi ruksak.Pikeun warna pilem PET, aya bodas sareng pérak.

    Panél insulasi vakum Zerothermo tiasa disaluyukeun dina sababaraha bentuk sareng ukuran.rentang ukuran na: Panjang (300- 1200mm) * lebar (300-800mm) * ketebalan (5-50mm), éta super ipis & lightweight, sarta kami nganggo pangalusna pilem panghalang tinggi dina pasaran pikeun ngajamin umur layanan panjang tina VIP (leuwih ti 50 taun) .Bahan inti diwangun ku dewan bubuk dipencet tina silika fumed, diwangun ku 100% Bahan Non-toksik jeung Bahan Daur Ulang.

    Tim Zerothermo museurkeun kana inovasi téknologi vakum salami mangtaun-taun, Upami anjeun peryogi panél insulasi vakum ieu (VIP), mangga ngahubungi kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina jam 12 kalayan layanan palanggan anu pangsaéna.

  • Panel Insulasi Vakum (VIP) Dumasar Bahan Inti Fiberglass pikeun Kulkas Freezer atanapi Konstruksi

    Panel Insulasi Vakum (VIP) Dumasar Bahan Inti Fiberglass pikeun Kulkas Freezer atanapi Konstruksi

    Panel insulasi vakum dumasar kana bahan fiberglass cored, bahan insulasi efisien énergi anyar pikeun insulasi termal panas, diwangun ku tilu bagian utama: bahan inti orat, bahan getter / desiccants jeung laminates panghalang tinggi.

    Salaku komposit husus dijieunna tina bahan inti jeung lapisan pelindung, éta terpadu jeung kaunggulan insulasi vakum sarta insulasi panas mikro-pori, éféktif stopping mindahkeun panas convective kana insulasi termal sampurna.Kalayan konduktivitas termal awal anu saé langkung handap tina 0,0025 W / m.K

    Dibandingkeun sareng bahan insulasi PU tradisional, panel insulasi vakum anu hemat energi sareng ramah lingkungan henteu ngandung ODS (zat penghilang ozon) dina prosés manufakturna sareng seueur dilarapkeun kana produk insulasi termal sapertos freezers cryogenic, pamanas cai listrik, mesin vending, freezer, wadahna refrigeratedsice tank gudang, jsb.

    Urang tiasa custom ukuran & wangun sakumaha sasuai ka nu Anjeun, upami Anjeun keur pilari fiberglass cored bahan insulasi panels vakum, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

     

  • Custom Babak High hawa fléksibel Nano insulasi simbut panels Mat

    Custom Babak High hawa fléksibel Nano insulasi simbut panels Mat

    Bentukna buleud tina suhu luhur fleksibel Nano insulasi simbut Mat, beungeut na fléksibel nano insulasi mat panas ditutupan ku lapisan lawon fiberglass tahan suhu luhur tur dijieun kana abuleudbentukna kalawan seams thread suhu luhur.Ieuieu ngaropéa pikeun widang husus nurutkeun customer's rarancang.

    Éta mangrupikeun bahan insulasi termal suhu luhur anu idéall salaku lapisan insulasi seuneu sareng termal.Insulasi termal anu saé ngan ukur tiasa dihontal ku ketebalan insulasi anu luhur pisan, sareng kauntungan tina bahan insulasi serat ieu nyaéta kalenturan anu luhur.pikeun ukuran jeung wangun.wegaduh cukup pangalaman gawé bareng konsumén mendesain, sarta lamun diperlukeun, urang tiasa custom ukuran & bentukna sakumaha sasuai ka nu Anjeun.Lamun Anjeun keur pilari buleud atawa ngaropéa bentukna suhu luhur fléksibel nano mat insulasi termal, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina 24 jam kalayan layanan palanggan pangalusna.

  • Insulasi suhu luhur bahan-fléksibel nano insulasi termal mat

    Insulasi suhu luhur bahan-fléksibel nano insulasi termal mat

    Beungeut mat insulasi panas nano fléksibel ditutupan ku lapisan lawon fiberglass tahan suhu luhur sareng didamel kana bentuk grid kalayan jahitan benang suhu luhur.Éta ngagaduhan kalenturan anu tangtu sareng tiasa dipasang dina pipa atanapi permukaan melengkung.Dina waktos anu sami, konduktivitas termal langkung handap tibatan hawa, sareng prestasi insulasi termalna langkung saé 3 dugi ka 4 kali tibatan bahan tradisional.Ieu mangrupa bahan insulasi termal-suhu luhur idéal, Ieu bisa dipaké dina panerapan rumah tangga.Pipa suhu luhur, pipa uap, pipa kimia, tungku cracking, alat éléktronik, panto seuneu, tungku pemanasan.Produk ieu mangrupa bahan non combustible sarta bisa dipaké salaku fireproof sarta lapisan insulasi termal.

    Insulasi termal anu saé ngan ukur tiasa dihontal ku ketebalan insulasi anu luhur pisan, sareng kauntungan tina bahan insulasi serat ieu nyaéta kalenturan anu luhur pikeun ukuran sareng bentukna.urang boga cukup pangalaman gawé bareng konsumén mendesain, sarta lamun diperlukeun, urang tiasa custom ukuran & wangun sakumaha sasuai ka nu Anjeun.Lamun Anjeun keur pilari suhu luhur fléksibel nano mat insulasi termal, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina 24 jam kalayan layanan palanggan pangalusna.

  • Suhu luhur panel microporous nano

    Suhu luhur panel microporous nano

    Suhu luhur nano microporous panel (HTNM) mangrupakeun tipe anyar tina bahan insulasi super dumasar kana téhnologi bahan nanométer.Ieu ngagabungkeun kaunggulan insulasi-suhu luhur sarta insulasi microporous, ku kituna geus ngahontal ekstrim dina exertion pangaruh insulasi.

    Bahan insulasi super ieu dianggo dina kalolobaan VIP kami sareng panél nano suhu luhur.Zerothermo vakum insulated panels salaku insulasi suhu luhur husus, nu bisa dipaké nepi ka 950 ° C jeung luhur dina sababaraha aplikasi.Pikeun aplikasi kalawan syarat kinerja kacida husus, sasmita custom panels Insulasi Thermal bisa disadiakeun pikeun minuhan kabutuhan husus proyek urang.Ogé Rupa-rupa bahan panghalang tiasa dianggo pikeun nyayogikeun kinerja anu dipikahoyong gumantung kana suhu, ukuran, sareng umur anu dipikahoyong.

    Zerothermo Tim boga pangalaman gawé bareng konsumén mendesain, sarta lamun diperlukeun, urang tiasa custom bentuk ukuran sakumaha requirements.If Anjeun keur pilari suhu luhur nano panels, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina 24 jam kalawan layanan palanggan pangalusna.

  • Low konduktivitas termal VIP fumed silika vakum panel insulasi jeung pilem pepet

    Low konduktivitas termal VIP fumed silika vakum panel insulasi jeung pilem pepet

    Dibandingkeun sareng panel insulasi vakum silika Fumed tradisional, Panel Insulasi Vakum sareng pilem pepet dirancang khusus pikeun nguatkeun panangtayungan panél insulasi vakum, sareng pilem pepet tiasa panyalindungan efektif ngajaga permukaan panel insulasi vakum, sareng éta tiasa dihindari tina kabocoran atanapi ruksak. .Pikeun warna pilem PET, aya bodas sareng pérak.

    Pikeun panel insulasi vakum Zerothermo Fumed silika (VIP), konduktivitas termalna kirang ti 0.0045w / (mk), anu mangrupikeun bahan insulasi ranté tiis pangsaéna sareng insulasi termal anu saé sareng hemat energi, Nalika bahan insulasi anu béda dipilih pikeun ngahontal anu sami Pangaruh insulasi, panel insulasi vakum (dewan VIP) tiasa ngajantenkeun bahan insulasi langkung alit atanapi ngajantenkeun rohangan inkubator langkung ageung.

    Panél insulasi vakum Zerothermo tiasa disaluyukeun dina sababaraha bentuk sareng ukuran.rentang ukuran na: Panjang (300- 1200mm) * lebar (300-800mm) * ketebalan (5-50mm), éta super ipis & lightweight, sarta kami nganggo pangalusna pilem panghalang tinggi dina pasaran pikeun ngajamin umur layanan panjang tina VIP (leuwih ti 50 taun) .Bahan inti diwangun ku dewan bubuk dipencet tina silika fumed, diwangun ku 100% Bahan Non-toksik jeung Bahan Daur Ulang.

    Tim Zerothermo museurkeun kana inovasi téknologi vakum salami mangtaun-taun, Upami anjeun peryogi panél insulasi vakum ieu (VIP), mangga ngahubungi kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina jam 12 kalayan layanan palanggan anu pangsaéna.

  • Badag atanapi Disesuaikeun Ukuran fumed panel insulasi vakum silika pikeun wadahna cooler

    Badag atanapi Disesuaikeun Ukuran fumed panel insulasi vakum silika pikeun wadahna cooler

    Zerothermo fumed silika vakum insulasi panel konduktivitas kirang ti 0.0045w / (mk), éta kualitas luhur sarta efisien bahan insulasi ranté tiis.Panel insulasi vakum mangrupikeun bahan anu pangsaéna pikeun kulkas, freezer sareng alat transportasi ranté tiis kusabab konduktivitas termal anu rendah sareng insulasi termal anu saé sareng hemat energi, panel insulasi vakum henteu ngan ukur nyayogikeun ruang anu langkung ageung dina aplikasi insulasi ranté tiis tapi ogé gaduh pangaruh insulasi anu jelas. jeung kauntungan ékonomi hemat energi.

    Pikeun alat-alat badag, éta boga sarat ukuran husus, kayaning panjang badag, rubak jeung ketebalan, sarta Zerothermo bisa ngahasilkeun panel ukuran badag (1200mmx800mmx50mm) komo ngaropea ukuran badag nurutkeun sarat design customer urang.

    Pikeun ukuran badag husus vakum insulated panels VIPs, urang ogé bisa nyadiakeun sampel pikeun konfirmasi anjeun, sagala bentuk jeung ukuran naon oke di pabrik urang, Zerothermo Tim anu fokus kana innovating téhnologi vakum salila sababaraha taun, Lamun Anjeun keur pilari ukuran husus fumed silika. panel insulasi vakum (VIPs), mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina 24 jam kalayan layanan palanggan pangalusna & produk pangalusna.

  • Kaca vakum tempered

    Kaca vakum tempered

    Kaca vakum diwangun ku dua atawa leuwih potongan kaca datar.Aya dukungan leutik antara lapisan kaca, sareng perimeter kaca disegel ku solder bahan anorganik.Salah sahiji kaca ngabogaan port knalpot pikeun knalpot vakum, sarta gas dina rongga bakal exhausted ngaliwatan port knalpot, lajeng Rongga vakum kabentuk. Dina urutan pikeun mastikeun hirup vakum, a getter husus disimpen dina rongga.

    Zerothermotim anu fokus kana téhnologi vakum pikeun leuwih ti 20 taun, jeunggaduh seueur jalur produksi kaca vakum, anu ngajamin waktos pangiriman saum sareng kualitas luhur.Kaca vakum ngaronjatkeun kinerja sagala konfigurasi kaca ku éféktif blocking mindahkeun panas, nyadiakeun 3-4 kali leuwih insulasi termal ti kaca insulating konvensional sarta leuwih ti 10 kali. leuwih ti kaca monolithic.

    Zerothermo tiasa nyayogikeun ukuran khusus sareng bentuk gelas vakum pikeun diterapkeun dina widang anu béda.Pikeun unggalsapotong vakumkaca, urang rangkep ogé saméméh kiriman pikeun nanggungkeun ka kantor asuransi kaamanan di transport.We ogé bisa nyieun sampel ngaropéa nurutkeun sarat customer urang, kayaning ukuran & bentuk.

    Alatan kinerja insulating rongkah, sarta éta idéal pikeun proyék padumukan jeung komérsial, kaasup, renovations, Konstruksi Anyar, wangunan Kantor, lembaga atikan, silaturahmi, Kaséhatan, témbok curtain.Upami anjeun milarian kaca vakum,kami bakal ngabales anjeun deui24 jam kalayan layanan palanggan pangalusna& produk pangalusna

  • Kotak cooler insulated kalawan panel insulasi vakum silika Fumed pikeun vaksin, médis, neundeun dahareun

    Kotak cooler insulated kalawan panel insulasi vakum silika Fumed pikeun vaksin, médis, neundeun dahareun

    Zerothermo cooler box mangrupikeun kotak panyimpen profésional kalayan panel insulasi vakum bahan inti silika fumed, kotak-kotak dianggo pikeun ngangkut produk getih, organ sareng farmasi anu peryogi suhu anu stabil pikeun ngajaga nyalametkeun kahirupan sareng pasipatan anu masihan kahirupan.

    Insulated cooler box mangrupa pilihan idéal pikeun transporting ubar kayaning vaksin, insulin, program pembibitan, bio-farmasi, elmu hirup jeung produk médis séjén, produk IVD jeung spésimén biologis, sarta ogé mangrupa pilihan alus pikeun neundeun dahareun seger, inuman jeung produk susu.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2