Hiasan insulasi vakum prefabricated panel témbok terpadu

Katerangan pondok:

The prefabricated vakum insulasi hiasan panel témbok terpadu mangrupakeun produk anyar innovated ku Zerothermo R & tim D, nu boga hak cipta intelektual bebas lengkep.Hal ieu loba dipaké dina prefabricated ultra-low konsumsi énérgi wangunan dipager, The panel témbok diwangun ku panels hiasan jero jeung luar, insulasi vakum lapisan insulasi komposit, basa jeung propil alur sareng komponenana instalasi.


  • konduktivitas termal:0.15W/(m².K)
  • Kedap cai⊿P:≥2000
  • Kedap udara qA:≤0,5㎥/(㎡∙ h)
  • Résistansi angin P3:tekanan positif 5000Pa tekanan négatip 4500Pa
  • Résistansi dampak H:1100 mm
  • Deformasi dina bidang γ:1/150≤γ≤1/100
  • Insulasi sora hawa Rw:≥45dB
  • lalawanan seuneu:Kelas A
  • Panjangna:1200mm, 1800mm, 2400mm, 3000mm
  • lebar:900mm, 1200mm
  • Kandel:102mm, 133mm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur produk

    Panel insulasi vakum prefabricated

    The prefabricated vakum insulasi termal hiasan panel témbok terpadu adopts desain husus pikeun nyambungkeun jeung keel témbok curtain jeung létah jeung propil alur.Struktur témbok téh basajan pikeun instalasi gancang, sarta ngagantian nyaeta merenah, ogé pagawe tiasa rengse insulasi termal sarta instalasi hiasan dina hiji waktu.

    Sistem sealing unik diadopsi pikeun sendi dewan pikeun mastikeun yén hawa-tightness, cai-tightness jeung kinerja insulasi termal tina tembok minuhan sarat wangunan konsumsi énergi ultra-low jeung Kasalametan, hemat energi jeung perlindungan lingkungan.

    Fitur

    Lapisan insulasi vakum

    Rupa-rupa bahan sareng warna pikeun panel hiasan

    Dijamin kedap udara sareng kedap cai,

    Kinerja luhur insulasi sora sareng insulasi panas

    Desain Anyar Broken Bridge Jangkar

    Panaliti sareng pamekaran lengkep mandiri, dukungan téknis anu inovatif

    Integrasi insulasi termal sareng hiasan

    Pabrik panel témbok pinuh prefabricated

    Teu perlu las on-site

    instalasi basajan tur gampang

    ngahemat 40% tina waktos konstruksi

    Aplikasi:wangunan 

    Hiasan insulasi vakum prefabricated panel témbok terpadu (3)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali