Panel insulasi vakum silika fumed pikeun logistik ranté tiis

Katerangan pondok:

Zerothermo Fumed silika vakum panels insulasi(VIP), nyakonduktivitas termal kirang ti 0.0045w / (mk), anu mangrupikeun bahan insulasi ranté tiis pangsaéna jeunginsulasi termal alus tur hemat energi.Nalika bahan insulasi anu béda dipilih pikeun ngahontal éfék insulasi anu sami, panel insulasi vakum (papan VIP) tiasa ngajantenkeun bahan insulasi langkung alit atanapi ngajantenkeun rohangan inkubator langkung ageung. Dina rohangan insulasi anu sami, panel insulasi vakum (papan VIP) tiasa ngajantenkeun kotak insulasi langkung lami. kalawan éfék insulasi atra jeung kauntungan ékonomi hemat energi.

Zerothermo panels insulasi vakum bisa ngaropéa dina sagala rupa wangun jeung ukuran.rentang ukuran na: Panjang (300- 1200mm) * lebar (300-800mm) * ketebalan (5-50mm), éta super ipis & lightweight, sarta kami nganggo pangalusna panghalang tinggi films on pasar pikeun ngajamin umur layanan panjang tina VIP (leuwih ti 50 taun).Bahan inti diwangun ku dewan bubuk dipencet tina silika fumed, diwangun ku 100% Bahan Non-toksik sareng Bahan Daur Ulang.

Zerothermo vakum Panels insulated (VIP) dirancang pikeun spasi, beurat jeung manajemén termal dina aplikasi rentang hawa-dikawasa low, kayaning logistik ranté tiis (utamana dipaké pikeun kotak tiis vaksin, freezers suhu ultra-low, peti gudang tiis), kulkas rumah tangga..Tim Zerothermo museurkeun kana inovasi téknologi vakum salami mangtaun-taun, Upami anjeun peryogi panél insulasi vakum ieu (VIP), mangga ngahubungi kami, kami bakal ngabales anjeun kalayan layanan palanggan anu pangsaéna & panél insulasi vakum pangsaéna.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

 

Vakum insulasi Panels Insulated vips Fetures Utama:
Kinerja insulasi termal anu saé (dugi ka 10 kali langkung éfisién tibatan bahan insulasi tradisional)
Perlindungan termal maksimum (Konduktivitas Termal Rendah ≤ 0,0045 W/mK)
Diwangun ku 100% bahan Non-Toxic sareng bahan daur ulang
Minuhan atanapi ngaleuwihan peraturan sareng standar efisiensi énergi
Bahan inti diwangun ku dewan bubuk dipencet tina silika fumed
Kalenturan pikeun sagala rupa wangun & ukuran kalayan desain ipis (ketebalan 5-50mm)
Rojongan sampel custom kalawan waktu pangiriman gancang
Ngagunakeun pilem panghalang luhur pangalusna (disegel dina vakum ku pilem gas-uap-kedap)
Langkung ti 50 taun umur hirup

Vakum Insulated Panel cooler Box

Kamampuhan suplai:50000 Méter pasagi / Méter pasagi per Bulan

BungkusanRincian:Karton anu dikuatkeun dina Usuk

Ngamuat Port: Shanghai, Shenzhen Cina

 

Pergaulan Bahan Inti, ngahasilkeun inti (Tipe Mould), motong inti (motong kana ukuran pamundut palanggan), packing inti kalayan amplop non-anyaman, pengeringan inti (nyoplokkeun Uap sareng lebu), packing foil laminated halangan tinggi, prosés vakum, uji munggaran sareng inspeksi leakage, flaps tilepan, inspeksi leakage ku nangtung, sadaya test, bungkusan karton.

Rincian produk

Konduktivitas Thermal [W/(m·K)] ≤0,0045
Résistansi Termal [m·K/W] ≥4
Kapadetan [kg/m3] 180~240
Kakuatan Tusukan [N] ≥18
Kakuatan Tensile [kPa] ≥100
Kakuatan Komprési [kPa] ≥100
Nyerep Cai Permukaan [g/m2] ≤100
Laju Ékspansi Saatos Ditusuk [%] ≤10
Konduktivitas Termal Saatos Ditusuk [W/(m·K)] ≤0,025
Kahirupan Palayanan [taun] ≥50
Seuneu-retardant Tingkat A
Suhu Gawé [℃] -70~80
Daya tahan (W/mk) Laju kanaékan ≤0.001 (Uji sepuh)
Ukuran 300mmx600mmx25mm
400mmx600mmx25mm
800mm x 600mm x 25mm
900mmx600mmx25mm atawa ukuranana ngaropéa

Aplikasi

Kotak tiis, freezers, kulkas

Kaayaan sareng Syarat Usaha:

Harga sareng Sarat Pangiriman: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP

Mata Artos pamayaran: USD, EUR, JPY, CAD, CNY, AUS

Sarat pamayaran: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union, Cash

444
3333

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali