Insulasi suhu luhur bahan-fléksibel nano insulasi termal mat

Katerangan pondok:

Beungeut mat insulasi panas nano fléksibel ditutupan ku lapisan lawon fiberglass tahan suhu luhur sareng didamel kana bentuk grid kalayan jahitan benang suhu luhur.Éta ngagaduhan kalenturan anu tangtu sareng tiasa dipasang dina pipa atanapi permukaan melengkung.Dina waktos anu sami, konduktivitas termal langkung handap tibatan hawa, sareng prestasi insulasi termalna langkung saé 3 dugi ka 4 kali tibatan bahan tradisional.Ieu mangrupa bahan insulasi termal-suhu luhur idéal, Ieu bisa dipaké dina panerapan rumah tangga.Pipa suhu luhur, pipa uap, pipa kimia, tungku cracking, alat éléktronik, panto seuneu, tungku pemanasan.Produk ieu mangrupa bahan non combustible sarta bisa dipaké salaku fireproof sarta lapisan insulasi termal.

Insulasi termal anu saé ngan ukur tiasa dihontal ku ketebalan insulasi anu luhur pisan, sareng kauntungan tina bahan insulasi serat ieu nyaéta kalenturan anu luhur pikeun ukuran sareng bentukna.urang boga cukup pangalaman gawé bareng konsumén mendesain, sarta lamun diperlukeun, urang tiasa custom ukuran & wangun sakumaha sasuai ka nu Anjeun.Lamun Anjeun keur pilari suhu luhur fléksibel nano mat insulasi termal, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina 24 jam kalayan layanan palanggan pangalusna.


  • ukuran:Didamel khusus
  • Kandel:5 ~ 10 mm
  • lalawanan suhu:lalawanan suhu bahan inti 1000 ℃ (normal)
  • kapadetan:280±10(kg/m3)normal/180~260(kg/m3)
  • konduktivitas termal:T / C (YB / T4130-2005) @beungeut panas
  • konduktivitas termal:0.023W/mK @200℃ 0.025W/mK @400℃ 0.032W/mK @600℃ 0.040W/mK @800℃
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur produk

    lambaran insulasi termal fléksibel

    Mat insulasi termal nano fléksibel akauntungan:

    An idéal-suhu luhur bahan insulasi termal

    Résistansi suhu dugi ka 1100 ℃

    Éta sacara efektif tiasa meungpeuk radiasi infra red

    Taya pulverization sarta hirup layanan panjang.

    Éta non-toksik sareng ramah lingkungan,

    Henteu ngandung serat ngabahayakeun anu tiasa dicicingan, teu aya haseup sareng henteu bau

    Minuhan atanapi ngaleuwihan peraturan sareng standar efisiensi énergi

    Bahan inti diwangun ku dewan bubuk dipencet tina silika fumed

    Kalenturan pikeun sagala rupa wangun & ukuran kalayan desain ipis

    Rojongan sampel custom kalawan waktu pangiriman gancang

    Langkung ti 50 taun umur hirup

    Kamampuhan suplai

    50000 Méter pasagi / Méter pasagi per Bulan

    Rincian bungkusan

    Dikuatkeun Karton dina Usuk

    Loading Port

    Shanghai, Shenzhen, Guangzhou

    Aplikasi

    Pipa suhu luhur, pipa uap, pipa kimia, tungku cracking, alat éléktronik, panto seuneu, tungku pemanasan, jsb

    Ngolah produk

    Campuran bahan inti, produksi inti, packing inti sareng kantong non-anyaman, Jahit mat fiberglass tahan suhu luhur sareng jahitan benang suhu luhur.

    Kaayaan Usaha sareng Sarat

    Harga sareng Sarat Pangiriman: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP

    Mata Artos pamayaran: USD, EUR, JPY, CAD, CNY, AUS

    Sarat pamayaran: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union, Cash

    DSC002980
    Plat ranté tiis Éropa sareng Amérika

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali