• vakum-insulated-panels
  • VIPs-panél termal
  • vakum-insulasi-panels

Tentang Kami

Zerothermo ieu dilengkepan 6 garis produksi bahan inti silika fumed of VIPs, 4 garis bungkusan vakum otomatis, 2 panghalang tinggi laminated pilem packing garis produksi, 10 sét instrumen deteksi konduktivitas termal gancang jeung saterusna.Alat-alat canggih sareng pangalaman anu beunghar dina manufaktur ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun efisiensi kerja.Kiwari, kapasitas taunan bahan inti urang jeung fumed silika VIP nyaéta 500.000㎡ jeung 500 ton.

UrangAplikasi

Zerothermo fumed silika vakum insulasi panels (VIP) dipaké pikeun insulasi termal, kayaning logistik ranté tiis (utamana dipaké pikeun kotak tiis vaksin, freezers suhu ultra-low, peti gudang tiis), kulkas rumah tangga, kulkas parahu keur pelesir, kulkas mini, kulkas mobil. , freezers cryogenic, mesin vending, témbok wangunan, panto fireproof, gudang LNG, bahan insulasi lantai jeung industri suhu luhur.
ningali sadaya produk
Laboratorium Insulasi Vakum

Perusahaan R&D

Zerothermo(Linglinghao) Téhnologi mangrupa salah sahiji pabrik Beijing Jiutian Zhenshi Grup nu fokus kana téhnologi vakum, sakabeh grup boga 330 R&D insinyur sarta total 1100 pagawé.

Nepi ka ayeuna Zerothermo boga R & D jeung puseur jualan di Beijing, AS, Chengdu, Chongqing, nanjing jeung kota sejen, nyadiakeun konsultan, R&D, desain jeung jasa lianna ka sakuliah dunya.

nempo sagala warta

Sesuaikeun Vips

Ukuran VIP béda Sadia

ZEROTHERMO nyadiakeun struktur modular pikeun sagala rupa ukuran jeung wangun VIPS.Nanging, upami anjeun peryogi ukuran atanapi bentuk VIP anu béda pikeun proyék khusus anjeun anu dianggo dina widang aplikasi anu béda, anjeun tiasa ngawartosan kami sareng kami tiasa ngadamel panél anu disaluyukeun pikeun anjeun.

Mangga klik tombol di handap pikeun nyieun hiji panalungtikan!

Maca deui
  • COM