PROYEK

aplikasi (5)

Proyék 1

Sakola Luhur Nanchong (Kabupatén Linjiang)

Wewengkon Kawengku: 78000m²

Énergi Disimpen: 1,57 juta kW·h/taun

Karbon Standar Disimpen: 503,1 t/taun

Émisi CO2 Ngurangan: 1527,7 t / taun

Proyék 2

Perusahaan Téknologi MultiMicro (Nanchong)

Wewengkon Kawengku: 5500m²

Énergi Disimpen: 147,1 rébu kW·h/taun

Karbon Standar Disimpen: 46,9 t/taun

Émisi CO2 Ngurangan: 142,7 t / taun

aplikasi (4)
aplikasi (3)

Proyék 3

Perusahaan Téknologi MultiMicro (Beijing)

Wewengkon Kawengku: 21460m²

Énergi Disimpen: 429,2 rébu kW·h/taun

Karbon Standar Disimpen: 137,1 t/taun

Émisi CO2 Ngurangan: 424 t / taun

Panel insulasi vakum

konduktivitas termal ≤0.0045w(mk)

Dipaké dina inkubator vaksin, logistik ranté tiis, panels insulasi vakum nyadiakeun jaminan pikeun insulasi vaksin.

Panel Insulasi Vakum diterapkeun kana kotak ubar pikeun nyimpen vaksin.

aplikasi (2)