Suhu luhur panel microporous nano

Katerangan pondok:

Suhu luhur nano microporous panel (HTNM) mangrupakeun tipe anyar tina bahan insulasi super dumasar kana téhnologi bahan nanométer.Ieu ngagabungkeun kaunggulan insulasi-suhu luhur sarta insulasi microporous, ku kituna geus ngahontal ekstrim dina exertion pangaruh insulasi.

Bahan insulasi super ieu dianggo dina kalolobaan VIP kami sareng panél nano suhu luhur.Zerothermo vakum insulated panels salaku insulasi suhu luhur husus, nu bisa dipaké nepi ka 950 ° C jeung luhur dina sababaraha aplikasi.Pikeun aplikasi kalawan syarat kinerja kacida husus, sasmita custom panels Insulasi Thermal bisa disadiakeun pikeun minuhan kabutuhan husus proyek urang.Ogé Rupa-rupa bahan panghalang tiasa dianggo pikeun nyayogikeun kinerja anu dipikahoyong gumantung kana suhu, ukuran, sareng umur anu dipikahoyong.

Zerothermo Tim boga pangalaman gawé bareng konsumén mendesain, sarta lamun diperlukeun, urang tiasa custom bentuk ukuran sakumaha requirements.If Anjeun keur pilari suhu luhur nano panels, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina 24 jam kalawan layanan palanggan pangalusna.


  • Kandel:10-50mm
  • Titik lebur:> 1200 ℃
  • Panas spésifik 800 ℃::0,8 Kj / Kg.k
  • kapadetan:230±10%[kg/m3]
  • Komposisi:80% SiO₂15% SiC jeung sajabana
  • lalawanan seuneu:Kelas A
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur produk

    Insulasi suhu luhur Panels Insulated VIP pikeun pangwangunan gedong:

    Dipaké dina suhu nepi ka 950 ° C dina widang husus

    Kinerja insulasi termal anu saé (dugi ka 10 kali langkung éfisién tibatan bahan insulasi tradisional)

    Perlindungan termal maksimum (Konduktivitas Termal Rendah ≤ 0,023 W/mK)

    Minuhan atanapi ngaleuwihan peraturan sareng standar efisiensi énergi

    Bahan inti diwangun ku dewan bubuk dipencet tina silika fumed

    Kalenturan pikeun sagala rupa wangun & ukuran kalayan desain ipis (ketebalan 5-50mm)

    Rojongan sampel custom kalawan waktu pangiriman gancang

    Langkung ti 50 taun umur hirup

    _2021120811270124

    Kamampuhan suplai:50000 Méter pasagi / Méter pasagi per Bulan

    PRincian ackaging:Dikuatkeun Karton dina Usuk

    ngamuat:Port Shanghai, Shenzhen Cina

    Pergaulan Bahan Inti, ngahasilkeun inti (Tipe Mould), motong inti (motong kana ukuran pamundut palanggan), packing inti kalayan amplop non-anyaman, pengeringan inti (nyoplokkeun Uap sareng lebu), packing foil laminated halangan tinggi, prosés vakum, uji munggaran sareng inspeksi leakage, flaps tilepan, inspeksi leakage ku nangtung, sadaya test, bungkusan karton.

    Rincian produk

    Ukuran baku: 300mmx600mmx25mm;

    400mmx600mmx25mm;

    800mmx600mmx25mm;

    900mmx600mmx25mm

    atawa ukuran ngaropéa

    Suhu pamakéan maksimum: 950 ℃

    Kakuatan compressive (MPa, 10% deformasi relatif): 0,5Mpa

    Suhu Konduktivitas Termal W/(m·K)
    50 ℃ 0.018
    200 ℃ 0,021
    400 ℃ 0,024
    600 ℃ 0,028
    800 ℃ 0.035

    Aplikasi

    Tembok wangunan, lantai, bahan insulasi hateup

    Kaayaan sareng Syarat Usaha:

    Harga sareng Sarat Pangiriman: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP

    Mata Artos pamayaran: USD, EUR, JPY, CAD, CNY, AUS

    Sarat pamayaran: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union, Cash

    3333
    55

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali