panel insulasi vakum bertulang

Katerangan pondok:

Panels insulasi vakum bertulang teu ngan bisa langsung dilarapkeun ka insulasi internal tur éksternal tembok wangunan, tapi ogé bisa digabungkeun jeung bahan insulasi dekoratif sarta termal séjén pikeun ngabentuk papan insulasi termal komposit, nu ngajamin kinerja insulasi sarta hirup jasa.


  • Pamasangan:horizontal atawa vertikal
  • Masalah bocor hawa: NO
  • Ngaran Brand:Zerothermo
  • lalawanan seuneu:Kelas A
  • ukuran:1200 * 900mm 1200 * 1200mm, 1500 * 900mm, 1800 * 900mm
  • Kahirupan jasa:≥ 50 taun
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur produk

    4

    Panel insulasi vakum bertulang mangrupakeun produk dipaténkeun tina Zerothermo Company, nu mangrupa produk ditingkatkeun tina panels insulasi vakum biasa.

    Ketebalan lapisan pelindung permukaan luar tina panel insulasi vakum bertulang kira-kira 2mm.Lapisan pelindung dijieunna tina bahan wangunan anorganik jeung polimér dina prosés husus dina beungeut plat vakum.Lapisan pelindung nyaeta fireproof, waterproof, karasa kuat, sarta kalenturan tangtu, sarta boga kinerja beungkeutan alus kalawan mortir semén jeung bahan séjén.

    Lapisan pelindung ngagaduhan pangaruh pelindung anu signifikan dina panel vakum, anu tiasa ningkatkeun résistansi tusukan tina panel insulasi vakum ku 4 kali.Kusabab panel insulasi vakum bertulang bisa nyingkahan masalah leakage hawa salila prosés konstruksi, éta leuwih cocog pikeun lingkungan kasar tina situs konstruksi.

    Rincian produk

    Ketebalan lapisan pelindung 2 mm
    Fitur fireproof, waterproof, karasa kuat sarta kalenturan tangtu
    Aplikasi wangunan
    Kamampuhan suplai 100000 Méter pasagi per taun
    Rincian bungkusan Kotak pigura kai
    Ngamuat Palabuhan Shanghai, Shenzhen, Guangzhou

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali