Badag atanapi Disesuaikeun Ukuran fumed panel insulasi vakum silika pikeun wadahna cooler

Katerangan pondok:

Zerothermo fumed silika vakum insulasi panel konduktivitas kirang ti 0.0045w / (mk), éta kualitas luhur sarta efisien bahan insulasi ranté tiis.Panel insulasi vakum mangrupikeun bahan anu pangsaéna pikeun kulkas, freezer sareng alat transportasi ranté tiis kusabab konduktivitas termal anu rendah sareng insulasi termal anu saé sareng hemat energi, panel insulasi vakum henteu ngan ukur nyayogikeun ruang anu langkung ageung dina aplikasi insulasi ranté tiis tapi ogé gaduh pangaruh insulasi anu jelas. jeung kauntungan ékonomi hemat energi.

Pikeun alat-alat badag, éta boga sarat ukuran husus, kayaning panjang badag, rubak jeung ketebalan, sarta Zerothermo bisa ngahasilkeun panel ukuran badag (1200mmx800mmx50mm) komo ngaropea ukuran badag nurutkeun sarat design customer urang.

Pikeun ukuran badag husus vakum insulated panels VIPs, urang ogé bisa nyadiakeun sampel pikeun konfirmasi anjeun, sagala bentuk jeung ukuran naon oke di pabrik urang, Zerothermo Tim anu fokus kana innovating téhnologi vakum salila sababaraha taun, Lamun Anjeun keur pilari ukuran husus fumed silika. panel insulasi vakum (VIPs), mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina 24 jam kalayan layanan palanggan pangalusna & produk pangalusna.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

Disesuaikeun Ukuran Besar Insulasi Vakum Panels Insulated vips pikeun wadahna cooler:

Ukuran husus dirancang pikeun equipments badag sarta widang profésional.
Fleksibel Ukuran ageung: sapertos 1200mmx800mmx50mm
Perlindungan termal maksimum (Konduktivitas Termal Rendah ≤ 0.0045W/mK)
Kinerja insulasi termal anu saé (dugi ka 10 kali langkung éfisién tibatan bahan insulasi tradisional)
Diwangun ku 100% bahan Non-Toxic sareng bahan daur ulang
Minuhan atanapi ngaleuwihan peraturan sareng standar efisiensi énergi
Bahan inti diwangun ku dewan bubuk dipencet tina silika fumed
Rojongan sampel custom kalawan waktu pangiriman gancang
Langkung ti 50 taun umur hirup

ukuran badag panel insulasi vakum .JPG

Pergaulan Bahan Inti, ngahasilkeun inti (Tipe Mould), motong inti (motong kana ukuran pamundut palanggan), packing inti kalayan amplop non-anyaman, pengeringan inti (nyoplokkeun Uap sareng lebu), panghalang tinggi laminated foil packing, prosés vakum, uji munggaran sareng inspeksi leakage, flaps tilepan, inspeksi leakage ku nangtung, sadaya test, bungkusan karton.

Ukuran 1200mmx800mmx50mm atawa ukuranana ngaropéa
Konduktivitas Thermal [W/(m·K)] ≤0,0045
Résistansi Termal [m·K/W] ≥4
Kapadetan [kg/m3] 180~240
Kakuatan Tusukan [N] ≥18
Kakuatan Tensile [kPa] ≥100
Kakuatan Komprési [kPa] ≥100
Nyerep Cai Permukaan [g/m2] ≤100
Laju Ékspansi Saatos Ditusuk [%] ≤10
Konduktivitas Termal Saatos Ditusuk [W/(m·K)] ≤0,025
Kahirupan Palayanan [taun] ≥50
Seuneu-retardant Tingkat A
Suhu Gawé [℃] -70~80
Daya tahan (W/mk) Laju kanaékan ≤0.001 (Uji sepuh)
Kamampuhan suplai 50000 Méter pasagi / Méter pasagi per Bulan
BungkusanRincian Dikuatkeun Karton dina Usuk
Ngamuat Port Shanghai, Shenzhen Cina

Kaayaan Usaha sareng Sarat

Aplikasi:Kotak tiis, freezer, kulkas

Harga sareng Sarat Pangiriman: FOB, CFR, CIF, EXW, DDP

Mata Artos pamayaran: USD, EUR, JPY, CAD, CNY, AUS

Sarat pamayaran: T / T, L / C, D / PD / A, Western Union, Cash


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali