Tembok insulasi vakum unit prefabricated

Katerangan pondok:

Tembok insulasi vakum unit prefabricated mangrupikeun solusi panyalindungan kandang wangunan prefabricated asli anu dikembangkeun ku Zerothermo.Hal ieu diterapkeun kana kandang wangunan konsumsi énergi ultra-rendah prefabricated.Jangkungna témbok insulasi vakum sapinuhna cocog sareng jangkungna wangunan.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

panel témbok insulasi vakum

Dina raraga mastikeun kakuatan sakabéh témbok, insinyur urang mendesain struktur keel ganda kalawan sasak rusak, nu bisa nyambung ka struktur utama wangunan ngaliwatan panyambungna baja.Tembok insulasi vakum tos rengse dihasilkeun di pabrik urang, cara instalasi nyaeta sakabéh hoisting dina situs, nu pohara merenah tur gancang.

Tembok insulasi vakum unit prefabricated ngagunakeun panel insulasi vakum salaku bahan insulasi inti, sarta adopts struktur sandwich digabungkeun jeung bahan tuang lightweight pikeun ngabentuk lapisan insulasi komposit.The ketebalan tina lapisan insulasi bisa ngaropéa nurutkeun sarat kinerja insulasi.

Cai-tightness, hawa-tightness sarta kinerja insulasi termal tina témbok pinuh minuhan sarat wangunan konsumsi énergi ultra-low, ogé kinerja seuneu ngahontal kelas A.

Pikeun panel hiasan témbok, beungeut bisa ngaropéa mun cocog jeung ukuran béda jeung bentuk jandéla, nu bisa minuhan kaperluan cahaya jeung ventilasi wewengkon béda wangunan dina waktos anu sareng.sarta pamaké bisa milih bahan anorganik atawa komposit nurutkeun sarat sorangan.

Tembok insulasi vakum unit prefabricated

Fitur

Grout foaming lightweight

Panyambung sasak rusak

Kinerja insulasi super

Perlindungan Lingkungan

SGS Certified ROHS sareng uji REACH

Ngahemat waktos sareng langkung ekonomis

insulasi vakum kalawan kinerja insulasi Super

Struktur terpadu kalayan insulasi sareng hiasan

Keel ganda sareng sasak rusak, insulasi vakum sandwich

Bahan utama komposit anorganik sareng tahan seuneu Kelas A

Aplikasi:wangunan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali