Panel hiasan

  • panel insulasi vakum bertulang

    panel insulasi vakum bertulang

    Panels insulasi vakum bertulang teu ngan bisa langsung dilarapkeun ka insulasi internal tur éksternal tembok wangunan, tapi ogé bisa digabungkeun jeung bahan insulasi dekoratif sarta termal séjén pikeun ngabentuk papan insulasi termal komposit, nu ngajamin kinerja insulasi sarta hirup jasa.

  • Tembok insulasi vakum unit prefabricated

    Tembok insulasi vakum unit prefabricated

    Tembok insulasi vakum unit prefabricated mangrupikeun solusi panyalindungan kandang wangunan prefabricated asli anu dikembangkeun ku Zerothermo.Hal ieu diterapkeun kana kandang wangunan konsumsi énergi ultra-rendah prefabricated.Jangkungna témbok insulasi vakum sapinuhna cocog sareng jangkungna wangunan.

  • Hiasan insulasi vakum prefabricated panel témbok terpadu

    Hiasan insulasi vakum prefabricated panel témbok terpadu

    The prefabricated vakum insulasi hiasan panel témbok terpadu mangrupakeun produk anyar innovated ku Zerothermo R & tim D, nu boga hak cipta intelektual bebas lengkep.Hal ieu loba dipaké dina prefabricated ultra-low konsumsi énérgi wangunan dipager, The panel témbok diwangun ku panels hiasan jero jeung luar, insulasi vakum lapisan insulasi komposit, basa jeung propil alur sareng komponenana instalasi.

  • Unit insulasi termal panel témbok hiasan panel hiasan

    Unit insulasi termal panel témbok hiasan panel hiasan

    Unit insulasi termal panel témbok hiasan adopts struktur témbok ngaropéa kalawan pangaruh insulasi termal super, éta ngeunaan 10 kali insulasi termal ti panel biasa.Alatan bahan komposit anorganik, kinerja fireproof sarta kaamanan dijamin, nu pohara penting pikeun pamaké.Ogé éta gampang pisan dipasang dina prosés pangwangunan imah. Dibandingkeun sareng prosés tradisional, éta ngaheéat langkung seueur waktos sareng tenaga kerja, anu langkung ekonomis.