Insulated Tiis Box

  • Kotak cooler insulated kalawan panel insulasi vakum silika Fumed pikeun vaksin, médis, neundeun dahareun

    Kotak cooler insulated kalawan panel insulasi vakum silika Fumed pikeun vaksin, médis, neundeun dahareun

    Zerothermo cooler box mangrupikeun kotak panyimpen profésional kalayan panel insulasi vakum bahan inti silika fumed, kotak-kotak dianggo pikeun ngangkut produk getih, organ sareng farmasi anu peryogi suhu anu stabil pikeun ngajaga nyalametkeun kahirupan sareng pasipatan anu masihan kahirupan.

    Insulated cooler box mangrupa pilihan idéal pikeun transporting ubar kayaning vaksin, insulin, program pembibitan, bio-farmasi, elmu hirup jeung produk médis séjén, produk IVD jeung spésimén biologis, sarta ogé mangrupa pilihan alus pikeun neundeun dahareun seger, inuman jeung produk susu.