Panels insulasi vakum pikeun Chain Tiis

  • Panel insulasi vakum silika fumed pikeun logistik ranté tiis

    Panel insulasi vakum silika fumed pikeun logistik ranté tiis

    Zerothermo Fumed silika vakum panels insulasi(VIP), nyakonduktivitas termal kirang ti 0.0045w / (mk), anu mangrupikeun bahan insulasi ranté tiis pangsaéna jeunginsulasi termal alus tur hemat energi.Nalika bahan insulasi anu béda dipilih pikeun ngahontal éfék insulasi anu sami, panel insulasi vakum (papan VIP) tiasa ngajantenkeun bahan insulasi langkung alit atanapi ngajantenkeun rohangan inkubator langkung ageung. Dina rohangan insulasi anu sami, panel insulasi vakum (papan VIP) tiasa ngajantenkeun kotak insulasi langkung lami. kalawan éfék insulasi atra jeung kauntungan ékonomi hemat energi.

    Zerothermo panels insulasi vakum bisa ngaropéa dina sagala rupa wangun jeung ukuran.rentang ukuran na: Panjang (300- 1200mm) * lebar (300-800mm) * ketebalan (5-50mm), éta super ipis & lightweight, sarta kami nganggo pangalusna panghalang tinggi films on pasar pikeun ngajamin umur layanan panjang tina VIP (leuwih ti 50 taun).Bahan inti diwangun ku dewan bubuk dipencet tina silika fumed, diwangun ku 100% Bahan Non-toksik sareng Bahan Daur Ulang.

    Zerothermo vakum Panels insulated (VIP) dirancang pikeun spasi, beurat jeung manajemén termal dina aplikasi rentang hawa-dikawasa low, kayaning logistik ranté tiis (utamana dipaké pikeun kotak tiis vaksin, freezers suhu ultra-low, peti gudang tiis), kulkas rumah tangga..Tim Zerothermo museurkeun kana inovasi téknologi vakum salami mangtaun-taun, Upami anjeun peryogi panél insulasi vakum ieu (VIP), mangga ngahubungi kami, kami bakal ngabales anjeun kalayan layanan palanggan anu pangsaéna & panél insulasi vakum pangsaéna.