Mat Insulasi Termal Nano Fleksibel

  • Custom Babak High hawa fléksibel Nano insulasi simbut panels Mat

    Custom Babak High hawa fléksibel Nano insulasi simbut panels Mat

    Bentukna buleud tina suhu luhur fleksibel Nano insulasi simbut Mat, beungeut na fléksibel nano insulasi mat panas ditutupan ku lapisan lawon fiberglass tahan suhu luhur tur dijieun kana abuleudbentukna kalawan seams thread suhu luhur.Ieuieu ngaropéa pikeun widang husus nurutkeun customer's rarancang.

    Éta mangrupikeun bahan insulasi termal suhu luhur anu idéall salaku lapisan insulasi seuneu sareng termal.Insulasi termal anu saé ngan ukur tiasa dihontal ku ketebalan insulasi anu luhur pisan, sareng kauntungan tina bahan insulasi serat ieu nyaéta kalenturan anu luhur.pikeun ukuran jeung wangun.wegaduh cukup pangalaman gawé bareng konsumén mendesain, sarta lamun diperlukeun, urang tiasa custom ukuran & bentukna sakumaha sasuai ka nu Anjeun.Lamun Anjeun keur pilari buleud atawa ngaropéa bentukna suhu luhur fléksibel nano mat insulasi termal, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina 24 jam kalayan layanan palanggan pangalusna.

  • Insulasi suhu luhur bahan-fléksibel nano insulasi termal mat

    Insulasi suhu luhur bahan-fléksibel nano insulasi termal mat

    Beungeut mat insulasi panas nano fléksibel ditutupan ku lapisan lawon fiberglass tahan suhu luhur sareng didamel kana bentuk grid kalayan jahitan benang suhu luhur.Éta ngagaduhan kalenturan anu tangtu sareng tiasa dipasang dina pipa atanapi permukaan melengkung.Dina waktos anu sami, konduktivitas termal langkung handap tibatan hawa, sareng prestasi insulasi termalna langkung saé 3 dugi ka 4 kali tibatan bahan tradisional.Ieu mangrupa bahan insulasi termal-suhu luhur idéal, Ieu bisa dipaké dina panerapan rumah tangga.Pipa suhu luhur, pipa uap, pipa kimia, tungku cracking, alat éléktronik, panto seuneu, tungku pemanasan.Produk ieu mangrupa bahan non combustible sarta bisa dipaké salaku fireproof sarta lapisan insulasi termal.

    Insulasi termal anu saé ngan ukur tiasa dihontal ku ketebalan insulasi anu luhur pisan, sareng kauntungan tina bahan insulasi serat ieu nyaéta kalenturan anu luhur pikeun ukuran sareng bentukna.urang boga cukup pangalaman gawé bareng konsumén mendesain, sarta lamun diperlukeun, urang tiasa custom ukuran & wangun sakumaha sasuai ka nu Anjeun.Lamun Anjeun keur pilari suhu luhur fléksibel nano mat insulasi termal, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina 24 jam kalayan layanan palanggan pangalusna.