Panel insulasi vakum sareng pilem PET

  • Low konduktivitas termal VIP fumed silika vakum panel insulasi jeung pilem pepet

    Low konduktivitas termal VIP fumed silika vakum panel insulasi jeung pilem pepet

    Dibandingkeun sareng panel insulasi vakum silika Fumed tradisional, Panel Insulasi Vakum sareng pilem pepet dirancang khusus pikeun nguatkeun panangtayungan panél insulasi vakum, sareng pilem pepet tiasa panyalindungan efektif ngajaga permukaan panel insulasi vakum, sareng éta tiasa dihindari tina kabocoran atanapi ruksak. .Pikeun warna pilem PET, aya bodas sareng pérak.

    Pikeun panel insulasi vakum Zerothermo Fumed silika (VIP), konduktivitas termalna kirang ti 0.0045w / (mk), anu mangrupikeun bahan insulasi ranté tiis pangsaéna sareng insulasi termal anu saé sareng hemat energi, Nalika bahan insulasi anu béda dipilih pikeun ngahontal anu sami Pangaruh insulasi, panel insulasi vakum (dewan VIP) tiasa ngajantenkeun bahan insulasi langkung alit atanapi ngajantenkeun rohangan inkubator langkung ageung.

    Panél insulasi vakum Zerothermo tiasa disaluyukeun dina sababaraha bentuk sareng ukuran.rentang ukuran na: Panjang (300- 1200mm) * lebar (300-800mm) * ketebalan (5-50mm), éta super ipis & lightweight, sarta kami nganggo pangalusna pilem panghalang tinggi dina pasaran pikeun ngajamin umur layanan panjang tina VIP (leuwih ti 50 taun) .Bahan inti diwangun ku dewan bubuk dipencet tina silika fumed, diwangun ku 100% Bahan Non-toksik jeung Bahan Daur Ulang.

    Tim Zerothermo museurkeun kana inovasi téknologi vakum salami mangtaun-taun, Upami anjeun peryogi panél insulasi vakum ieu (VIP), mangga ngahubungi kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina jam 12 kalayan layanan palanggan anu pangsaéna.