Suhu Tinggi Nano Microporous Panel

  • Suhu luhur panel microporous nano

    Suhu luhur panel microporous nano

    Suhu luhur nano microporous panel (HTNM) mangrupakeun tipe anyar tina bahan insulasi super dumasar kana téhnologi bahan nanométer.Ieu ngagabungkeun kaunggulan insulasi-suhu luhur sarta insulasi microporous, ku kituna geus ngahontal ekstrim dina exertion pangaruh insulasi.

    Bahan insulasi super ieu dianggo dina kalolobaan VIP kami sareng panél nano suhu luhur.Zerothermo vakum insulated panels salaku insulasi suhu luhur husus, nu bisa dipaké nepi ka 950 ° C jeung luhur dina sababaraha aplikasi.Pikeun aplikasi kalawan syarat kinerja kacida husus, sasmita custom panels Insulasi Thermal bisa disadiakeun pikeun minuhan kabutuhan husus proyek urang.Ogé Rupa-rupa bahan panghalang tiasa dianggo pikeun nyayogikeun kinerja anu dipikahoyong gumantung kana suhu, ukuran, sareng umur anu dipikahoyong.

    Zerothermo Tim boga pangalaman gawé bareng konsumén mendesain, sarta lamun diperlukeun, urang tiasa custom bentuk ukuran sakumaha requirements.If Anjeun keur pilari suhu luhur nano panels, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami bakal ngawalon anjeun deui dina 24 jam kalawan layanan palanggan pangalusna.